Anti-stress/beter in je lijf

Ont-moet-jezelf.

We moeten nogal wat van onszelf waardoor vooral ons denken overuren maakt en het hoofd erg vol raakt. Ook wanneer we dan proberen te ontspannen lukt dit dan vaak niet omdat het hoofd niet stil wil zijn. Slecht slapen, concentratie problemen, een kort lontje, hoofdpijn, spierpijn in onderrug, nek en of schouders, etc.

Je kunt in omstandigheden verkeren die maken dat je er niet zomaar los van kunt komen zoals bij een stressvolle baan of problemen met je kinderen in het gezin.

 

Alles wat je mee maakt sla je op in je cellen. Dit maakt dat je alle lading van ervaringen met je mee draagt. Lading van pijnlijke ervaringen kan worden getriggerd wanneer je weer in een soortgelijke situatie komt. Dit maakt dat je op zo’n moment ongewenst naar, zwaar of emotioneel wordt.

Ook is het mogelijk dat je zoveel zwaarte met je mee draagt van bepaalde periodes in je leven dat je niet meer blij kunt zijn met jezelf of dat wat je doet.

 

Van belang is dat je weer helemaal bij jezelf kunt komen in rust. Alles los te laten en opnieuw naar jezelf te kijken en te voelen wat klopt…
Lees meer bij mijn methode.