Ik ben Margriet Annee,

geboren in 1962 te Tilburg.


Een onrustige en pijnlijke jeugd was de start van een ontwikkelingsweg, die mij veel heeft gebracht. 

Jeugd
Onveiligheid en nare ervaringen in mijn jeugd maakten mij extra gevoelig voor stemmingen in mijn omgeving.
Daardoor ontstonden onrust en klachten in mijn leven. Elke ochtend slaakte ik een zucht: alweer een dag…! Pffff…
Het leven was gecompliceerd en zwaar voor mij. Hoe kon ik in hier verandering in krijgen?

Zoektocht
Vanaf mijn 23e levensjaar ben ik dieper in mij zelf gaan zoeken want ik wilde van mijn fysieke klachten af en goede vrienden worden met mijzelf. Vele zoektochten, cursussen en therapievormen volgden.
Ondertussen kreeg ik 3 kinderen, scheidde ik van mijn partner,  en ben ik nu oma. 

Mijn zoektocht zorgde voor een diepgaande ontwikkeling in mijzelf om bij mijn kern te komen. Vele energetische ontwikkelingen en inzichten lieten me steeds lichter, rustiger en blijer voelen…

Ik leerde om het onderbewustzijn en collectief bewustzijn te bevragen over de ontwikkeling van de ziel en de manifestatie van fysieke en emotionele pijn.

Ontwikkeling
Mijn eigen ontwikkeling ging gelijk op met de ontwikkeling in mijn werk. 

mijn behandelingen (reflexologie) werden intenser en effectiever. Ik voelde meer en meer in de voeten en plaatsen op het lichaam waar aanraking nodig was.

Mijn ontwikkeling zorgde voor een steeds hoger wordende trilligsfreqentie van mijn energie en daarmee van de energie waarmee ik werk. Trauma’s en diepe oude pijnen van cliënten kunnen sneller en makkelijker opgeruimd worden en de ziel werd (beter) verbonden met het lichaam (incarnatie).

Ondertussen zien we vele ontwikkelingen op de aarde, een groeiend collectief bewustzijn waarin het leven vanuit het hart centraal staat. Het kiezen voor liefde, het los laten van het ego, angsten en de pijnen maken het mogelijk om te leven vanuit je hart.