Ervaringen van mijn clienten

Mijn ervaring met de behandelingen van Margriet

Twee jaar geleden ben ik met pijnklachten aan mijn hand – via huisarts, fysiotherapeut en specialist – uiteindelijk geopereerd. Eind goed al goed, dacht ik. Na een herstelperiode kreeg ik opnieuw klachten en zette hetzelfde traject in: huisarts, fysiotherapeut en specialist. Een tweede operatie kwam in zicht. Dat was echter op dát moment geen optie voor mij.
Ik hoorde over Margriet en heb meteen op haar site gekeken. In het verleden had ik al eens verbluffend resultaat gehad met voetreflexbehandeling. Ik heb contact met Margriet opgenomen en ik kon gelukkig al snel komen. Margriet heeft me van mijn klachten afgeholpen, zónder medicijnen en zónder operatie. Van haar leerde ik dat lichamelijk klachten altijd een diepere oorzaak hebben en dat je de oplossing vaak zelf in handen hebt.
De tweeledigheid van haar behandelingen deed me goed: het gesprek met achtergronden én de behandeling.

Als ik nu pijn heb, ga ik bij mezelf na waar het vandaan kan komen. En weet ik ook wat me te doen staat. Dit hele jaar ben ik nog niet bij een dokter geweest en ik hoef ook geen medicijnen meer en dat is een compliment voor Margriet: een goede therapeut maakt zichzelf overbodig! Maar dat neemt niet weg dat ik meteen een afspraak zal maken als dat nodig mocht zijn.

Willemien (60 jaar)

Resultaat bij zwangerschapsklachten

In de 31e week van mijn zwangerschap kwam ik in contact met Margriet.
Ik was onrustig in mijn hoofd en lichaam. Ik kon heel hyper en gestrest zijn wat hartklachten veroorzaakte. Ik had ook last van hyperventilatie. Ik sliep heel slecht ’s nachts en met name ’s avonds had ik veel last van mijn onderrug en bovenbenen door vermoeidheid. Deze klachten had ik niet voor mijn zwangerschap.
Na een aantal behandelingen waren al deze klachten zo goed als verdwenen. Ik had na een week al geen last meer van mijn hart en ik merkte al snel dat de rust terugkeerde in mijn lichaam. Daarna ben ik onder behandeling gebleven tot de bevalling omdat het zo ontspannend werkte. Heel erg fijn dus!

JR


Resultaat bij slapen, nek en hoofdpijnklachten

Ik had maanden lang last van te vroeg wakker worden en ook slecht in kunnen slapen. Daarnaast had ik het ook nog heel erg druk omdat ik aan het verhuizen was en een drukke baan heb. Ik kreeg hoofdpijn en nek en schouderklachten.Margriet hielp me hier heel snel van af met de voetreflexmassage. Het was wel wat pijnlijk maar de resultaten waren verbluffend. Ik slaap weer als een roos, ben van mijn hoofdpijn en nekklachten af en ik droom weer. Dat had ik jaren niet meer gedaan. Hartstikke fijn, een aanrader dus!

M. de Kort (45 jaar)

Resultaat bij chronische longproblemen en RSI.

Acht jaar lang had ik last van een chronische aandoening aan de longen. Hierdoor moest ik elke ochtend heel veel groen slijm ophoesten. Soms tot overgeven toe. Ik had het heel snel benauwd en was om 10 uur s’avonds afgebrand. Elke avond moest ik vroeg in mij bed. Ik had ook last van rusteloze benen en een RSI arm waardoor ik moeilijk in kon slapen. Het slapen op mijn zij gaf dan problemen en inslapen op mijn rug was ook lastig. Gelukkig ben ik genezen van mijn (COPD) door de bijzondere behandelingen van Margriet. Mijn RSI klachten zijn voor 95 % verdwenen. En de rusteloze benen horen ook tot het verleden. Mijn dagen zijn nu langer, ik heb meer energie en ik kan geheel vrij adem halen. Heerlijk. Elke ochtend besef ik hoe geweldig het is om zonder hoesten en benauwdheid de dag te kunnen beginnen.

Mevr.A. (43 jaar)

Resultaat bij reuma

Ik ben onder behandeling bij Margriet voor mijn reuma. Ik had erg veel pijn en de reuma was op de ziekenhuisfoto’s over mijn gehele lichaam zichtbaar. Onlangs was ik bij de neuroloog; hij vertelde me dat mijn gewrichten zijn geslonken en dat ik beter kan bewegen dan de vorige keer dat hij me zag. Hij was erg verbaasd over het resultaat. Nu zijn we weer een paar weken verder en ik heb veel minder pijn. Het gaat iedere week beter. Ook mijn omgeving ziet mij vooruit gaan. Margriet heeft gouden handen en haar energetische werk werkt als perfecte aanvulling.  Ik geloof dat ik hier helemaal van mijn klachten afkom. Ik vind het helemaal geweldig!

De heer V. (52 jaar)

Rust in hectische periode

Ik ben net gescheiden en startte na mijn verhuizing met een nieuwe baan. Ernstige problemen heb ik niet. Ik kom bij Margriet omdat ik behoefte heb aan wat meer stevigheid en rust in mijzelf. Na de eerste behandeling voelde ik me geaard en gecenterd in mijzelf. Ik heb mezelf de hele week goed gevoeld. Meer in contact met mijn gevoel vanuit rust en met minder onrust in mijn hoofd. Er komt zoveel op mij af met die nieuwe baan dat ik weet dat ik mezelf hierin kan verliezen: ik heb het gevoel dat ik aan alle wensen moet voldoen en dat er hoge eisen aan mij worden gesteld. Ik wil het allemaal heel goed doen. Ik merk dat de behandelingen mij helpen in mijn zelfvertrouwen en voorkomen dat ik me laat opjagen. Het bevalt me heel goed. Het werkt ondersteunend en rustgevend in een hectische periode.

De heer B. (36 jaar)

Dankzij Margriet voel ik nu zoveel rust

Ik kwam op een bijzondere manier met Margriet in contact. Tot op de dag van vandaag heb ik hier enorm veel baat bij. Margriet heeft niet alleen geholpen bij het terugvinden van mijn zelfvertrouwen, maar door haar manier van werken en de goede aanpak, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Ik ben mezelf volledig kwijt geweest, ik voelde geen contact meer met mijn innerlijke zelf. Dankzij Margriet voel ik nu zoveel rust. Zij heeft mij zoveel kennis en wijsheid bijgebracht. Ik heb veel verschillende therapieën gehad, maar deze manier van werken is voor mij de beste vorm. Ik zou iedereen deze vorm van therapie aan willen raden. Margriet werkt met energie en tijdens de eerste sessie voelde ik al verandering. Het geeft zo enorm veel rust. Margriet heeft enorm veel geduld gehad met mij. Bedankt Margriet, voor de levenslessen die ik samen met jou een plekje heb mogen geven. Dit voelt als de basis voor een heel nieuw begin voor alles.

Liefs Merel (22 jaar)

Na 30 jaar rust,

30 jaar geleden heb ik een trauma opgelopen, wat ik niet goed verwerkt heb. Twee jaar geleden kreeg ik ernstige overgangsklachten en werd ik via via doorverwezen naar Margriet. Zij heeft mij in laten zien dat het onverwerkte trauma de klachten veroorzaakte. Nu ben ik van mijn klachten en het trauma af, slaap weer goed maar het mooiste is dat ik ruimte en rust in mijn hoofd gekregen
Margriet heeft gouden handen en ik kan een ieder de behandelingen aanbevelen.

L V   (60 jaar)