Energetische behandeling

Hoe ziet er dat bij mij uit?
Als eerste kijk ik of je goed in jezelf verankerd bent. Heb je zin in het leven?
Wanneer je je teruggetrokken hebt in jezelf en hier eigenlijk hier niet wilt zijn, help ik je weer te gronden en helemaal goed in je lichaam te komen. Hiervoor leg ik mijn handen op je hoofd en verbind ik je nog beter met de universele levensenergie.
Dit heeft als gevolg dat je lichaamsbewustzijn toeneemt waardoor je bijvoorbeeld vermoeidheid of een zwaar (ontspannen) lichaam kunt gaan ervaren. Een erg vol hoofd kan een stuk rustiger worden.

Daarna onderzoek ik door een kinesiologische test of er nog verstoringen zijn in je aura of andere gebieden die aandacht vragen. (zie kinesiologie)

Door middel van aanraking van bepaalde reflexpunten (accupunctuurpunten) of zones (organen, lichaamsdelen of energiecentra:chakra’s) breng ik je in contact met de kosmische of universele levensenergie daar waar dat nodig is om de balans in jou weer te herstellen.
De meeste blokkades ontstaan door onverwerkte emoties (frustraties, verdriet, schuldgevoel) die zich in het celgeheugen hebben opgeslagen.
Blokkades kunnen op verschillende manieren worden losgelaten. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling pijn of emotie voelt opkomen ergens in je lichaam. Je kunt bijvoorbeeld gaan gapen, je buik kan gaan rommelen, misschien vaker slikken en/of kleuren of beelden ervaren. Alle sensaties verdwijnen weer even makkelijk als ze
gekomen zijn. Veel energie gaat via mijn energieveld en voer ik automatisch af zodat het sneller uit jouw energieveld is en ik toch mezelf niet belast. Emotionele pijnen kunnen zo uit het celgeheugen worden opgelost waardoor het alleen nog maar een herinnering is maar dan zonder lading.

De meeste mensen ervaren na de behandeling meer innerlijke ruimte in hun lichaam en rust om helderder na te denken. Je komt weer dichter bij jezelf.
Het kan een zeer diepe ontspanning teweeg brengen met als gevolg dat de
bloeddruk kan zakken. Na de behandeling krijg je nog een kopje thee om weer helemaal in het hier en nu te komen en bespreken we kort je beleving en de mogelijke reacties of adviezen.

Lees meer over: