Omgevingsbelasting – electrostress en gezondheid

 

Door onze huidige technieken in de samenleving is bij de meeste mensen de aura verkleind en energetisch belast. (Denk aan zendmasten, elektriciteit, dect telefoons, computers, mobieltjes, belasting vanuit de aarde zoals wateraders, etc.) Hierdoor kunnen vele klachten ontstaan. Recente onderzoeken wijzen uit dat deze omgevingsbelasting een aanslag vormt op onze gezondheid. Zo kan bijvoorbeeld het dragen van het mobieltje in de broekzak de oorzaak zijn van onvruchtbaarheid bij mannen.
Met name vermoeidheid en mentale onrust, hoofdpijn zijn veel voorkomende negatieve effecten.

De behandeling
Met behulp van een bio-tensor test ik of er sprake is van energetische belasting en in welke mate deze belasting van invloed is op de klacht.

Tijdens een behandeling kunnen belastende invloeden geneutraliseerd worden waardoor de natuurlijke grootte van de aura zich kan gaan herstellen en het auto-immuunsysteem en je gezondheid verbeteren. Wanneer je veel last hebt van de electrostress is het laten neutraliseren van je woning geen overbodige luxe.

Op deze pagina staan de reacties die je kunt ervaren tijdens en na de behandeling.

Geen last meer van belastende straling in je woning
Jaren lang heb ik me actief verbonden aan een energetisch project om stralingsbelasting te neutraliseren. De straling is niet weg te halen maar de energie er van is om te zetten van belastend naar voedend..
Indien je hier meer info over wil stuur me dan een mailtje met je naam, telefoonnummer en adres.